Fotografia de Juan Carlos Rodríguez

La selecció catalana S16 no va fallar en la segona cita del Campionat Autonòmic. El calendari va portar els infantils de la Ginesta fins a Valladolid, on el combinat entrenat per Gonzalo Beltrán visitava Castella i Lleó.

En un matí plujós, va ser la perseverança i la fe en el sistema de joc propi el que va portar Catalunya fins la victòria per 13 a 25, que amb el bonus ofensiu inclòs permet els quadribarrats seguir al capdamunt de la classificació del Campionat.

La primera part va estar dominada per l'atac català des de l'inici, ja que al minut 3 Nicolás Pérez traspassava la línia de marca local per posar els seus 0 a 5. Tot i que la resposta castellana va arribar immediatament en forma de cop de càstig de Teodoro Marcos, Víctor Pérez assajava abans del minut 10 per posar el 3 a 10 en el marcador.

Altra vegada era el peu de Marcos el que retallava la diferència per als locals, però un tercer try català d'Albert Rodríguez deixava el resultat en 6 a 15 al descans.

75481905_3006113162736635_7695094940610592768_o

Victòria i liderat

La segona part va seguir amb un patró similar als primers 40 minuts, amb un assaig de Nicolàs Pérez al minut 56 que ràpidament contrarrestava Castella i Lleó amb una marca de càstig que apropava els locals fins el 13 a 20.

La sentència va arribar a falta de cinc minuts per al final, quan el tres quarts català Daniel Powell sumava la cinquena conquesta del matí per dibuixar el definitiu 13 a 25.

Acta del partit

Així, Catalunya puja fins els 10 punts a la classificació i segueix manant per sobre de Madrid (9 punts) a la taula. La tercera jornada del Campionat portarà Catalunya fins a València, on els de Beltrán buscaran el tercer triomf consecutiu.

Aquesta és la classificació del Campionat Autonòmic S16 (entre parèntesi la diferència de punts a favor o en contra):