El Poble Nou es proclama campió de la Copa Catalana de Touch Rugby

Campió de la Copa

Dissabte a Can Dragó se citaven cinc equips: BUC, Poble Nou, Caldes, TR Barcelona i Sant Cugat, tots amb una meta: ser campions de la Copa Catalana de Touch Rugby. Tan sols un ho va aconseguir, evidentment; el CN Poble Nou, que va guanyar els quatre enfrontaments de la tarda.
Arrencant amb un contundent 8 a 0 davant el BUC, els poblenovins van superar el principal rival i candidat del torneig, el vigent campió de la lliga, el Touch Rugby Barcelona. Amb un ajustat 4 a 3, els de la Mar Bella afrontaven amb confiança els dos darrers partits, que van vèncer 3 a 5 davant el Caldes i 5 a 1 contra el Sant Cugat.
Així, els barcelonins es coronaven campions de la Copa Catalana amb 2 punts més que el TRB i també es convertien en l'equip més anotador de la competició amb 22 assajos. Per darrera quedaven el TRB, el Sant Cugat, el Caldes i el BUC, que tancava la classificació de l'últim acte del touch català per a la temporada 2018/19.