Mal dia de les seleccions catalanes S16 i S18. Els conjunts infantil i cadet visitaven València en la tercera jornada del Campionat Autonòmic amb la intenció de seguir sumant victòries, però en canvi van tornar a casa amb la primera derrota de la temporada.

Els primers en caure van ser els S16, que no van poder amb una València molt potent que a la mitja part ja manava 17 a 0. Les marques visitants de Nicolás Pérez i Albert Rodríguez a la segona meitat no van servir per remuntar l'enfrontament, doncs els taronges van assajar en dues ocasions més per tancar el partit 31 a 10.

Balears ------------ 0 punts (-252)

Catalunya S18 no va córrer millor sort que els seus companys en un migdia protagonitzat pel fort vent que bufava al Quatre Carreres.

Els de Jordi Justícia van sofrir el mateix destí en un guió molt similar: tres marques locals en vint minuts situaven un dolorós 19 a 0 en l'electrònic, i tot i que el pilar Álvaro García va assajar al 26, la segona part va tornar a ser dels valencians, que amb tres conquestes més s'emportaven el partit per 36 a 5.

Amb la derrota, Catalunya segueix segona en el Campionat Autonòmic però veu com Madrid s'escapa fins a sis punts: