Segona jornada del Campionat de Catalunya de rugby a VII

Fotografia d'Ignasi González

Hospitalet i Santboiana, al capdavant

Dissabte va celebrar-se a diferents camps de Catalunya la segona jornada del Campionat de Catalunya de rugby a VII. A Castellar del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat i Vilanova i la Geltrú van disputar-se els tornejos del sènior masculí, sènior femení  i la categoria S18 respectivament, celebrant la segona  jornada per als nois i la primera en el cas de les noies.
A Castellar, els dos equips que havien dominat el primer dia van tornar a fer-ho. L'Hospitalet i el Gòtics van guanyar els quarts de final i la semifinal del campionat sènior masculí per enfrontar-se a la final d'or. El partit decisiu se'l van endur els barcelonins per un ajustat 19 a 22 que els situa segons en la classificació global (per darrere de l'Hospi) de cara a la jornada final del proper dissabte a la Mar Bella.
En la categoria de sènior femení també va ser l'INEF-Hospitalet el triomfador de la jornada. Les riberenques van vèncer els dos primers enfrontaments de la tarda al Sant Cugat i al VPC Andorra per guanyar-se un lloc a la final que els va enfrontar a la Santboiana, triomfadora també dels seus partits. A la final, les de la Feixa Llarga van fer bona la seva condició d'equip local derrotant les blaves 24 a 5 i se situen en una posició privilegiada de cara a la jornada del 25 de maig que es jugarà a Andorra.

alysha_inef_rugbycat

L'INEF-Hosiptalet va dominar la primera jornada / Edu Rois

A la Sínia Batadet, el campionat S18 va viure un desenllaç molt similar al de la primera jornada, amb la UE Santboiana proclamant-se campió del segon dia i el Barça quedant just per darrere dels del Baix Llobregat en caure a la final per 24 a 19. Amb aquests marcadors, els blaugrana hauran de vèncer el darrer dia de competició (dissabte que ve a Martorell) i esperar que la Santboiana no passi de la tercera plaça per sortir vencedors.