Dissabte, segona jornada del Campionat de Catalunya de rugby a VII

Fotografia d'Ignasi González

Segona jornada de sevens

El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya de rugby a VII a diferents camps de Catalunya. Vilanova, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Castelldefels i Sant Boi van ser les cinc localitats on va inaugurar-se la competició de sevens de clubs del sènior masculí, els S18 i els S16.
Aquest dissabte seguirà l'acció de les categories sènior masculí i S18 (els S16 s'aturen perquè molts clubs disputaran el Campionat d'Espanya a Valladolid) i s'estrenarà el sènior femení a la Feixa Llarga amb vuit equips apuntats.
Pel que fa als resultats del dissabte passat del sènior, l'Hospitalet i el CEU van ser els principals dominadors de la Feixa Llarga, amb quatre triomfs els riberencs i tres els barcelonins, mentre que a Vilanova el Gòtics va sortir victoriós en els tres partits.

D5wp-OGXkAAZh00

L'Hospitalet i el CEU van ser els dominadors de la seu de la Feixa Llarga / Ignasi González

Amb els resultats obtinguts, els nou conjunts restants es planten a la cita d'aquest dissabte a Castellar enquadrats en tres grups equilibrats segons la classificació (1r, 6è i 7è al Grup A, 2n 5è i 8è al Grup B i 3r, 4t i 9è al Grup C). Amb el què aconsegueixin dissabte i comptant amb els marcadors de la setmana passada soritrà una classificació que determinarà els grups que jugaran la jornada final a la Mar Bella el 18 de maig.
L'únic campionat aquest cap de setmana que coneixerà el vencedor serà el dels S18, que jugaran a la Sínia Batadet quarts de final, semifinals i final, ordenats segons els resultats de la jornada inaugural del Baldiri Aleu.
Al camp de la Santboiana, dos equips del conjunt blau van quedar en primera i tercera posició, mentre el Barça i el Sitges van acabar segon i quart respectivament. Tanquen la classificació Gòtics, Vilanova, Poble Nou i Martorell.